kiddo beauty19305-Exposure

Värillä on väliä!

Tiesitkö, että hiustenvärjäystä ei suositella alle 16-vuotiaille lapsille? Suosituksen avulla pyritään välttämään lasten ja nuorten altistumista vahvoille kemikaaleille ja sen myötä allergisille reaktioille, mutta uutta hiusväriä hinkuvalle nuorelle löytyy myös turvallisia värjäysvaihtoehtoja.

kiddo beauty19047-Exposure

Nuoret ovat innokkaita kokeilemaan kaikkea uutta. Hiusvärin muuttaminen idoleiden ja julkkisten tyylimuutosten inspiroimana on nuorten vakiokeskusteluaihe vanhempien kanssa. Nuoren hiustenvärjäyksen kanssa on kuitenkin syytä olla varovainen – lapsille ja nuorille ei suositella pysyvää kestoväriä, sillä värjäyksessä on riskinsä.

kiddo beauty18946-Exposure

Nuorten ensivärjäyksiin löytyy kuitenkin myös turvallisia tuotteita, jotka sisältävät suoraväripigmenttejä kestoväripigmenttien sijaan. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi erilaiset värishampoot ja -hoitoaineet sekä sävyttävät vaahdot.

kiddo beauty19276-Exposure

Markkinoille on tullut myös uudenlaisia heti poispeseytyviä värisuihkeita sekä hiusliituja, joilla saa väliaikaisesti räväköitäkin lopputuloksia aikaan. Ei pidä unohtaa myöskään klipseillä kiinnitettäviä hiuslisäkkeitä tai lisäkeponinhäntiä vaihtoehtoina tyylimuutokselle.

 

Koko mahtavan infopaketin voi lukea Kidd.On numerosta 3.

Toimittaja Anu Levy-Korvenkontio, valokuvaaja Marko Rantanen, tyyli Annika Rantal, meikki ja hiukset Anu Levy, hius- ja meikkiassistentti Lassi Mäki ja mallit Sabina ja Ava / Book Us.