DSC_0046

Superkuivattava pyyhe saapui Suomeen

Vihdoinkin! Kuinka monta kertaa olenkaan kulkenut kaduilla jääpuikot korvien vieressä kolisten. Miten useasti olen vain tuikannut lapseni kosteat hiukset pipon alle ja löytänyt myöhemmin päästä harakanpesän. Hiustenkuivaimeen ei ole ollut aikaa, wet hair look on ollut tukkatrendini viimeiset neljä vuotta.

Posti toi Aquis-pyyhkeet, ja säästin heti minuutteja aamuhäsellyksestä. LOVE IT!

Hienonhienosta mikrokuidusta tehdyt Aquis-pyyhkeet ovat olleet Jenkeissä arkipäivää yli kahdenkymmenen vuoden ajan, mutta Atlantin yli tuote seilasi vasta tänä vuonna. Tämä yksinkertainen, arkisuudessaan nerokas tuote kuivattaa hiukset huomattavasti nopeammin ja tehokkaammin kuin perinteinen frotee-pyyhe.  Pyyhkeissä käytettävä mikrokuitu on pehmeää, laadukkaan tuntuista, ohutta, eikä tartu sormiin samalla tavalla kuin tavalliset mikrokuitumateriaalit.

Hiuksiin tarkoitettu pyyhe imaisee veden kuin imuri. Hiusturbaanin taas voi kiinnittää päähän yhdellä napilla, ja antaa sen viiden minuutin ajan tehdä taikojaan. Turbaani pysyy myös lapsen päässä, ja koska kangas on ohutta ja kevyttä, se ei paina, kisko tukkaa ja tunnu ikävältä. Ihan rutikuivaksi tukka ei tietenkään tule, ja pitkälle ja paksulle tukalle suosittelen kuivausta ensin hiuspyyhkeellä, jotta turbaani ei kastuisi litimäräksi.

Demo_058

Kylpytakin, tai ”Dryer Roben”, voi pukea päälle heti suihkun tai kylvyn jälkeen, sillä se kuivaa ihon muutamassa minuutissa.

Sarjaan kuuluu myös meikinpoistopyyhkeitä, jotka lupaavat pyyhkiä meikin kasvoilta pehmeästi. Hätätapauksessa liinalla voi kuulemma poistaa meikit ilman meikinpesuainetta!

Luomutsi tykkää. Tuo ylellisyyttä arkeen. Sopii laiskalle ja kiireiselle vanhemmalle ja levottomille lapsille.

Pyyhkeitä löytyy täältä: www.holvi.com/shop/aquisfinland/

Luomutsi

Luomutsi

Olen kahden tytön äiti ja päästäni pyörällä oleva luomumaailmassa luovija. Vanhemmuus sai minut tutkailemaan ympärillämme vaanivia kemikaaleja. Tämä blogi kertoo tutustumisestani luomuun huulirasvapuikko ja hedelmäsosetölkki kerrallaan.

Ota yhteyttä: merja(a)mediakeiju.fi