tuotetestitailua_kiddo-6135

Suomalaista luomumutaa naamalle

On synkkä ja myrskyinen ilta. Pahaa-aavistamattomat lapset leikkivät prinsessaleikkejään, kun yhtäkkiä nurkan takaa hyökkää suohirviö.

– Äää, määkin haluan!

Testissä on suomalaisen luomukosmetiikkamerkin, FLOW Kosmetiikan, Hilla-Minttu -kasvonaamio. Tuotteen valmistaja lupaa, että naamio syväpuhdistaa ihoa, poistaa mustapäitä ja tekee hipiästä kuulaan ja raikkaan. Säännöllisesti käytettynä mineraalipitoinen ja savipohjainen naamio estää mustapäiden muodostumista, supistaa ihohuokosia ja kiinteyttää ihoa.

Valmistusohje:

  1. Jauhomainen naamio sekoitetaan veden kanssa ja levitetään ohuelti kasvoille.
  2. Odotetaan kymmenen minuuttia.
  3. Naamio pestään pois naamalta ja kaikkialta asunnosta.

hilla-minttu

Tuomio:

Perusteellisen huuhtelun jälkeen iho tosiaan tuntuu puhtaammalta ja hitusen kirkkaammalta. Mustapäiden koossa ei näy eroa, mutta tämän tieteelliseen toteamiseen tarvittaisiin suurennuslasi ja nanometrimitta. Muutaman käyttökerran jälkeen iho ei ainakaan vielä näytä kiinteämmältä – ihan samalla tavalla painovoima vetää poskia kohti maata.

Kaiken kaikkiaan tuote tuntuu kuitenkin miellyttävältä ja toimivalta. Voin suositella.

Flow Kosmetiikka Hilla-Minttu -kasvonaamio, hinta n. 13,90 €, jälleenmyyjät: www.flowkosmetiikka.fi/Jalleenmyyjat

 

Kuvat: Merja Yeung

 

Luomutsi

Luomutsi

Olen kahden tytön äiti ja päästäni pyörällä oleva luomumaailmassa luovija. Vanhemmuus sai minut tutkailemaan ympärillämme vaanivia kemikaaleja. Tämä blogi kertoo tutustumisestani luomuun huulirasvapuikko ja hedelmäsosetölkki kerrallaan.

Ota yhteyttä: merja(a)mediakeiju.fi