IMG_4421

Piristävä putiikki PUR

Rakastan iloisia yllätyksiä, ja PUR Hyvinvointikauppa oli sellainen. Menimme sisään väsyneinä, tulimme ulos piristyneinä.

Syy: Urho Kekkosen (Helsinki) kadulla sijaitsevassa putiikissa oli laaja valikoima kaikenlaista kivaa raakasuklaasta, luomukosmetiikasta ja ekologisista sekä eettisistä tuotteista kiinnostuneille.

Parasta oli kumminkin kaupan takaosassa sijaitseva mehubaari, jossa joimme bulletproof matchat. Bulletproof matcha on matchasta, kirkastetusta voista (ghee), lakritsinjuuresta ja kookosöljystä valmistettu juoma, joka on kuulemma ”todellista aivoruokaa”.

 

IMG_4433

Sekoituksen ideana on se, että kofeiini imeytyy rasvan kanssa hitaammin. Ja kofeiinia matchassa onkin runsaasti, tosin se on erilaista kuin kahvin kofeiini. Nopean piristyksen ja laskun sijaan matcha virkistää pitkään ja tasaisesti.

Todella hyvää!

IMG_4434

Maistoimme myös mantelimaidosta ja marjoista tehtyä pirtelöä ja söimme puoliksi pienen, herkullisen raakasuklaakakkupalan.

Nam.

Tarjolla olisi ollut myös tuorepuristettuja luomumehuja ja suolaisia ja makeita gluteenittomia leivonnaisia. Kaikki baarin tuotteet on valmistettu luomuraaka-aineista ja superfoodeista.

IMG_4426

 

Rauhallinen putiikki mehubaareineen oli jotain sellaista, mitä harmaa ja liikennöity Tavastian naapurusto tarvitsikin. Hitaasti imeytyvää piristystä.

 

www.pur-kauppa.fi

PUR hyvinvointikauppa

Urho Kekkosen katu 8, Helsinki

Luomutsi

Luomutsi

Olen kahden tytön äiti ja päästäni pyörällä oleva luomumaailmassa luovija. Vanhemmuus sai minut tutkailemaan ympärillämme vaanivia kemikaaleja. Tämä blogi kertoo tutustumisestani luomuun huulirasvapuikko ja hedelmäsosetölkki kerrallaan.

Ota yhteyttä: merja(a)mediakeiju.fi