DSC_0160

Mitä lahjaksi miehelle?

Voiko olla mitään vaikeampaa kuin lahjan ostaminen miehelle? Joka vuosi keksin pitkän listan ideoita naisille, lapsille, isovanhemmille, eläimille… Mutta miehille!

Mieheni on tietysti toista mieltä. Viskipullo, sukat, kirja tai levy, mikä vain käy. Mutta mikä viski? Mikä kirja? Mikä levy?

Päätin tehdä pitkän listan ideioita, luomuhenkeen blogin teeman mukaisesti, mutta eipä se ollutkaan helppoa. Tein listan silti, ja sen luettuasi voit joko ymmärtää, miksi minun on vaikea keksiä miehille lahjoja, tai sitten onnistun saamaan sinutkin hakoteille.

Ja tässä lista nyt on:

  1. Piivaha hiuksille

Less is More -hiusvaha tuoksuu kevyesti yrttiselle ja pitää tukan lujassa pidossa. Lopputulos on mattapintainen.

Kieselvaha_open

  1. Letille -kirja

Letittävä isä on vuoden trendi-ilmiö. Jenni Petäsen neuvoilla pärjää aloittelijakin. Ja ehkä vaimokin saa joku päivä tukanlaittoapua.

letille

  1. Raakasuklaata

Suklaa yhdistyy jostain syystä usein naisiin. Mutta ehkäpä raakasuklaa voisi nimensä puolesta vedota raavaaseenkin mieheen. Uudet Lovechock-patukat (rakkauskiilat) antavat energiaa ja voimakas maku sopii aikuiseen makuun.

DSC_0160

  1. Tervaista partavettä

Chaman`s party tuoksuu yrteiltä ja tervalta. Luonnollinen, miehekäs tuoksu. Mieheni suosikkituoksu.

DSC_0061

  1. Magneesiumia iholle

Nordic Healthin Magnesium bodylotion kosteuttaa tehokkaasti ja tuoksuu hyvin, hyvin miedosti kookokselta ja sheavoilta. Purkki on neutraali, kehtaa ottaa salille tai saunareissulle. Magnesium tuo mieleen raudan nostelun ja kehonrakennuksen.
MAGNESIUM_BODY_LOTION_new1

  1. Bongarille ja/tai dekkariharrastajalle

Uunituore hybridikirja, Murha Lintusaaressa, kertoo ornitologisen murhatarinan saaristomaisemissa. Kirjan kirjoittaja, Juha Laaksonen, on saanut kaksi kertaa WWF:n Vuoden Luontokirja -palkinnon. Murha Lintusaaressa on Some day Books -kustantamon ensimmäinen kirja.

Koko näytön kaappaus 11.12.2015 203446.bmp

  1. Vaihtoehto energiajuomille

Vihermehu, luonnollinen energiajuoma -kirja kertoo vihermehujen hyödyistä ja opastaa monipuolisesti niiden valmistamisessa. Sopii terveydestään kiinnostuneelle miehelle, jonka sielussa asuu pieni hippi. Kirjan on kirjoittanut Tara Lange. Basam Books.

vihermehu

 

 

 

Luomutsi

Luomutsi

Olen kahden tytön äiti ja päästäni pyörällä oleva luomumaailmassa luovija. Vanhemmuus sai minut tutkailemaan ympärillämme vaanivia kemikaaleja. Tämä blogi kertoo tutustumisestani luomuun huulirasvapuikko ja hedelmäsosetölkki kerrallaan.

Ota yhteyttä: merja(a)mediakeiju.fi