Kiddo_60934

Mimmibändin raideri

Hysteerisen kikattavainen, onnellisen iloinen tila on se päällimmäinen tunne, joka on läsnä, kun tämä mimmibändi kokoontuu. He laulavat, tanssivat ja soittavat. Fiilistellen juttelevat ja suunnittelevat yhdessä sitä, mitä kaikkea bändin kanssa voisikaan tehdä. Matilda, Seren ja Seela ovat keksineet bändinsä itse ja kutsuvat sitä aina nimenomaan mimmibändiksi. Tyttöbändihommat eivät ole näiden mimmien heiniä lainkaan.

Juomat_15251

Kenelläkään heistä ei ole tiettyä vakituista soitinta, mutta jokainen tanssii ja laulaa täysin palkein. Lempibiisitkin heillä on! Kulkuset raikaavat ja yhteisen poikapuolisen kaverin suosikkibiisi, Sinä ja minä, on tarttunut myös mimmien esiintymisrepertuaariin. Iloiset ja helposti innostuvat pikkutyypit ottavat poikakaverinsakin toisinaan mukaan bänditouhuihin. Sukupuolella ei ole tässä hommassa juurikaan väliä. Mimmibändi on kuin mielentila! Kenellekään ei saa tulla pahamieli ja jokainen täytyy ottaa huomioon.

Kiddo_60889

Mimmibändille hyvin tärkeää on mennä rinkiin, laittaa kädet keskelle päällekkäin, heittää ne siitä ilmaan ja huutaa yhtä aikaa nousevaan ääneen: ”Mimmibändiiii!”

Hedelmat_17732

Herkulliset bäkkäripurtavaohjeet löytyvät Kidd.On numerosta 3!

Toimittaja Jonna Jolkin, ruokatoimittaja Kaisa Nieminen, valokuvaaja Katri Kapanen, tyyli ja kuvausjärjestelyt Anna Pirkola, valokuvaajan assistentti Mette Kortelainen ja hiukset ja ihonhoito Elina Marttila / Mama Make Up.