tuotetestitailua_kiddo-6135

Luomusti kosteat huulet

Hip hip Hurraw! Löysin huulirasvan, jota voin huoletta antaa lapsienikin käyttää, kun pakkanen alkaa kuivata huulia. Huulirasvasta suuri osa päätyy kumminkin suuhun. Jos jossain suosii turvallista kosmetiikkaa, aloittaisin huulista.

Hurraw!-huulivoiteet ovat reilun kaupan vegaanisia luomutuotteita. Niissä käytetään vain luonnollisia makuja eikä lainkaan parabeeneja tai keinotekoisia värejä ja makuja. Nimensä mukaisesti ne ovat raakakosmetiikkaa: yhtäkään ainesosaa ei ole kypsennetty yli 47 asteen.

Rehellisesti sanottuna, en tiedä mitä hyötyä siitä on, että kosmetiikka on niin sanotusti raakaa. Jos joku viisaampi osaa kertoa, otan mielelläni tietoa vastaan.

Hurraw_Standing_Almond_L

Testasimme, tältä Hurraw! tuntui:

Voide oli pehmeää, ei tahmaista. Huulille jäi mattapinta, ja voide pysyi iholla pitkänkin aikaa, kesti juomien siemailut ja muutamat suukot loistavasti. Ei moitteen sanaa.

Tuoksuvalikoima on laaja, 22 kappaletta, ja herkullinen: Chocolate, Licorice, Earl Grey, Black Cherry, Lime, Coconut, Vanilla Bean, Coffee Bean, Chai Spice ja Root Bear, muutaman mainitakseni.

Vielä kerran: Hurraw!

Lue lisää Hurraw!-huulirasvasta.

Luomutsi

Luomutsi

Olen kahden tytön äiti ja päästäni pyörällä oleva luomumaailmassa luovija. Vanhemmuus sai minut tutkailemaan ympärillämme vaanivia kemikaaleja. Tämä blogi kertoo tutustumisestani luomuun huulirasvapuikko ja hedelmäsosetölkki kerrallaan.

Ota yhteyttä: merja(a)mediakeiju.fi