KiddO_2

Lapset RAKASTAVAT multaa -kesäkisa!

Kevät saa aikaan kasvattamisen hurman niin aikuisissa kuin lapsissakin. On ihanaa työntää sormet multaan ja tipauttaa muutama siemen sinne sekaan. Ja sitten vain ihmetellään, kun pienen pieni taimi työntyy aikanaan ylös mullasta ja kasvaa kesän aikana vahvaksi kasviksi.

Vielä ehtivät pikkupuutarhurit istuttamaan vaikkapa salaatteja kukkaruukkuihin!

kiddo_1

Kidd.O ja Fiskars haluavat kuulla ovatko teidän lapsenne istuttaneet tänä keväänä siemeniä? Minkälaisia kasveja teille on tulossa? Tai ovatko lapsenne toivoneet omaa ryytimaata ikkunalaudalle vaikka perheen aika ei olisikaan antanut vielä myöden?

Fiskars tuo puutarhaan laadukkaat lasten My First Fiskars® -työkalut, jotka on suunniteltu yhdessä lasten kanssa. Pyöreäksi muotoilluista kahvaosista on helppo tarttua leikin tuoksinassa, ja liukumattoman pintamateriaalin ansiosta työkalut eivät lipeä pienistä käsistä vauhdikkaammassakaan työntouhussa. Sarjaan kuuluu: työkalulaatikko, johon sisältyy pikkulapio, siemenrivien tai hiekkapiirrosten tekemiseen sopiva saha, lapio ja pieni harja. Lisäksi sarjaan kuuluu neljä alumiinivarrellista työkalua; pistolapio, lapio, harava ja harja.

138200 - Action (8)_11075

Kaikkien alle vastanneiden  (ja Kidd.O:n FB-sivulle vastanneiden) kesken arvotaan pikkupuutarhureille kaksi (2) Fiskarsin puutarhasettiä.

Yksi palkinto sisältää My First Fiskars -työkalulaatikon, jossa on pienet puutarhatyökalut sekä My First Fiskars -harja, My First Fiskars -harava ja My First Fiskars -pistolapion. Yhden palkinnon yhteisarvo on 76,6 euroa.

138180 138170 138160 138150 My First Fiskars stick tools_10489 138200 My First Fiskars box set_10490

Arvonta suoritetaan 8.6.2015.

Onnea arvontaan!

Valokuvat Fiskars.