Kurkistus ensi syksyyn!

Eteläisemmässä Euroopassa valmistaudutaan pikku hiljaa kesään, kun meidän leveyksillämme vielä pohditaan laittaako aamulla kurahousut vaiko toppahaalarit. Tammikuun lopussa Italiassakin ihmeteltiin syys-talven muotia, tosin tulevan syksyn.

Kanadalaissyntyinen valokuvaaja Emily Kornya kävi paikan päällä ihastelemassa Pitti Bimbon muotinäytökset kameransa linssin läpi.

Emily asuu nykyään Pariisissa, mutta työskentelee Euroopassa lasten muotivalokuvaajana kuvaten niin lastenmuotilehtiin, lastenvaatevalmistajille kuin myös ikuistaen muotinäytöksiä. Hän on aina ollut kiinnostunut taiteista, lapsesta saakka, silmän etsiessä maalauksia kuin valokuviakin antaen mielikuvituksen jatkaa niiden matkaa. Työssään hän yhdistää tarinankertoja minänsä muotiin. Hänen asiakkaitaan ovat mm. Baby&Me -lehti, The Small Gatsby, Carrousel Kids Boutique Vienna, Hilda.Henri, Petit Style Revista Moda Infantil, Izzy&Ferd, Bleu Comme Gris, Lamantine ja Six Pied Trois Pouces sekä tietenkin Pitti Bimbon muotinäytökset.

Klikkaa kuvaa niin se se suurenee.

Fun&Fun

Emily_Kornya_12

Emily_Kornya_11

Il Gufo

Emily_Kornya_10

Emily_Kornya_9

Sarabanda

Emily_Kornya_7

Emily_Kornya_8

Philipp Plein

Emily_Kornya_6

Emily_Kornya_5

Yclu

Emily_Kornya_4

Mayoral

IMG_8747

Desigual

Emily_Kornya_3

Condor

Emily_Kornya_2

Boboli

IMG_9261

Barcarola

Emily_Kornya_13

 

 WOW!

Ensi syksy näyttää vauhdikkaalta, iloiselta, värikkäältä, söpöltä ja viileän tyylikkäältä!

IMG_0659

 

 

Kaikki kuvat Emily Kornya.