Kidd.O-lavalla tapahtuu osa 2

Lauantaina Kidd.O-lavalle nousevat Reiman joka kelin kestävät tenavat! Vuodesta 1944 lähtien Reimalla on työskennelty lasten ulkoilun riemun puolesta. Reima-lapsi ulkoileekin joka säällä. Mallistossa on tänä syksynä monikäyttöisiä, muuntuvia ja kivannäköisiä uutuuksia. Kaikki asut ja asusteet suojaavat säiltä ja sointuvat toisiinsa. Reima järjesti viime vuonna kansainvälisen piirustuskilpailun, jossa he pyysivät lapsia suunnittelemaan kuoseja. Tuloksena oli valtava määrä luovuutta ja iloa pursuavia töitä. Tämän syksyn mallistossa seikkailevat voittajapiirustuksista poimitut Ellan ötökät, Sashan kukat ja Rasmuksen autot. Näiden iloisten asujen myynnistä Reima lahjoittaa 10 000 euroa uuden lastensairaalan rakennustyöhön.

Yksi Kidd.O-lavalla nähtävän näytöksen asuista Reima arpoo kaikkien viikonlopun aikana Reima-klubiin liittyvien kesken!

Crocs tuo lavalle värikkäät saappaansa. Syksyn mallistosta löytyy lempparikengät koko kaudeksi! Äidin valintana testivoittajakumpparit ja täysin vedenpitävät talvikengät. Lasten suosikit sisäleikkeihin on vilkkuvaloilla varustetut Star Wars -clogit ja suloistakin suloisemmat Hello Kittyt. Mitkä ovat sinun suosikkisi?

Hurmaava Museokadulla sijaitseva lastenvaateliike Little Copenhagen tuo lavalle oman merkkinsä, heidän itse suunnittelemansa ja 100%:sti kotimaisen, Little Copenhagenin lisäksi ruotsalaisen Ebben, hollantilaisen Tumble ‘n Dryn, ranskalaisen Billie Blushin ja tanskalaisen suursuosikin Wheatin.

Little Copenhagenin filosofiana on tarjota ajan hermolla olevia erilaisia brändejä mahdollisimman monenlaisille kuluttajille. Siten heidän valikoimistaan löytyykin paljon merkkejä, joihin ei muualla törmää. Liikkeen toisessa kerroksessa on laadukas lasten second hand, josta tekee taatusti upeita löytöjä!

Sunnuntaina lavalla tehdään taidetta yhdessä lasten kanssa. Etana Editionsin Jennin ja Rékan johdattavat lapset ihanien otusten maailmaan.

“Silmät, suu, nenä, tuntomerkit. Mistä koostuu valaan, karhun, kilpikonnan ja siilin luonne? Onko karhu tänään iloinen vai pelottava? Millainen on valaan koti? Liimataan värikkäistä perusmuodoista tuntomerkkejä otuksille, kuvitetaan metsä, meri tai jopa kaupunki. Voit kertoa otuksen tarinan tai pitää sen omana salaisuutenasi. “

Etana Editions on verraton yhdistelmä lastenkirjoihin erikoistunutta pienkustantamoa ja suunnittelustudiota. Sen ovat perustaneet graafiset suunnittelijat ja kuvittajat Jenni Erkintalo ja Réka Király vuonna 2014.

“Etana on aina kotona” ja valmiina tutustumaan uusiin ihmisiin ja haasteisiin!

Vallan mainioksi voisi kutsua myös Outi Mäkisen suunnittelemia Mainion vaatteita. Syksy-talvi 2014 mallisto on Mainion toinen kokoelma ja vallan MAINIO! Syksyn malliston myötä Mainio laajentaa valikoimaansa myös kodintekstiileihin sekä naistenvaatteisiin, jotka kaikki tehdään myös samoissa luomupuuvillaisissa laaduissa kuin lastenvaatteetkin.

Mainio syntyi halusta luoda rentoja ja ajanhenkisiä lastenvaatteita, joista pitävät sekä lapset että heidän vanhempansa. Mainio on helposti innostuva ja seikkailunhaluinen.

”Inspiraation lähteenämme ovat kiinnostavat ilmiöt, arjen oivallukset ja katumuoti. Meitä kiehtovat villit, jopa oudot väriyhdistelmät. Mitä erikoisempi miksaus, sitä parempi lopputulos. Mainioita voi yhdistellä loputtomasti!”

Valokuvat Merja Yeung ja valmistajat.