DSC_1430-2

Hauskat taskukokoiset värityskirjat

Mirri creative on muutaman luovan naisen kombinaatio, joka on julkaissut mm. hauskoja aiheeltaan Zen-buumista poikkeavia värityskirjoja. Värityskirjat ovat pieniä A6-kokoisia ja kulkevat mukana vaikkapa käsilaukussa tai takataskussa.

Random Things from Finland2

Värityskirjojen aiheina ovat esimerkiksi uskonnolliset kuvat ja suomitietous. Näin joulun alla uskonnolliset värityskuvat sopivat hyvin hartaan tunnelman saavuttamiseksi. Uskonnollinen kuvasto on ympäröinyt monia, vaikka ei itse niin tunnustuksellinen olisikaan ja kuvat saattavat monissa herättää muistoja. Värittämällä lapsetkin voidaan saadaan rauhallisiksi kirkonpenkissä ja tuskin pappikaan pahastuu, jos puukynillä taiteillaan Jeesus-lapsen kapalolle väritystä.

6430060420021

Suomiaiheinen Random Things From Finland on hauska tuliainen ystäville ympäri maailmaa. Värityskuvien lisäksi kirjassa on myös pullaresepti ja viimeisen sivun tunteiden tunnistamistehtävä kasvokuvien perusteella on hyvä suomikurssin loppukoe; naama peruslukemilla, vaikka kieliposkella.

6430060420014

Nämä pienet kirjaset ovat tervetullut lisä värityskirjabuumiin. Ne ovat hauskoja ja oivaltavia ja sopivan pienimuotoisia.

Random Things from Finland Solovkinin luostari.

Toimittaja Laura Puromies, kuvat Mirri creative.