maija_fast

Esittelyssä Maija Fast

Kidd.O on kulkenut matkassani mielenkiintoisen muutosten vaiheen. Haluan innostaa sinua tekemään omat valintasi, jotta elämäsi näyttäisi sinulta ja maistuisi hyvältä.

Omaan elämääni hiipivän harmauden kuorrutin väreillä ja upeilla ihmisillä. Vaatekaappini täytin edellisen vuoden aikana sellaisella väri-ilottelulla, ettei edes marraskuun vetinen harmaus iskenyt minuun.

Kidd.O 3 -lehti muistutti minua mukavasti arjen keskellä omista sanoistani, kun pyörähdimme lasten kanssa Helsingin keskustassa. Marakatit kiipeilivät pitkin seiniä, kierivät kaduilla ja käyttivät terasseja temppuratoina. Parkourgeenillä varustettu poikani kiipesi traktorinkauhaan. Poikani uusi takki ja housut olivat yltä päältä moottoriöljyssä. Ei auttanut kuin mennä ex-tempore vaateostoksille.

Putiikissa pikkusisko bongasi Kidd.O -lehden ja totesi ”Katso äiti! Meillä on samanlainen”. Nauratti. Siinä lehdessä olevassa kolumnissani kirjoitan, että lapset ansaitsevat onnellisen äidin. Sellaisen, joka jaksaa olla onnellinen omista monsterienkeleistään myös silloin kuin kaikki ei mene putkeen. No niin, ne ovat vain vaatteita. Kaipa 5-vuotias voi kulkea vähän laikukkaissakin.

Kesälomamme alkoi riemukkailla merirosvobileillä, missä kahdeksan aikuisen ja kymmenen lapsen voimin nautimme kesäisestä hellepäivästä herkutellen ja vesi-ilmapalloja heitellen. Kannelmäki-liikkeen kanssa järjestimme jälleen upean 2000-hengen Lasten Unelma -tapahtuman. Kannelmäki-liikeaktivismin ansiosta sain myös kutsun osallistua Vuoden 2015 Positiivisin Helsinkiläinen -kilpailuun, ja upeassa joukossa keräsin komealla äänimäärällä kolmannen sijan. Mieletön kunnianosoitus Kannelmäki-liikkeelle ja itselähtöiselle, muiden iloksi tehtävälle työlle sekä positiivisen vireen ylläpitämiselle haasteellisinakin aikoina.

Ohessa olevan kuvani on valokuvannut Zoé Namêche Alive in Berlin seminaarissa, mistä hain vauhtia arkeeni.

Kidd.O neloseen kirjoitin artikkelin ihanasta Lasten Paratiisista, missä mieli lepää ja ilo tirskuu. Ja lisäksi kirjoitin kolumnin, jonka toivon rohkaisevan sinua olemaan oma, uskomattoman upea ja ainutlaatuinen Sinä itse.

Kidd.O nelosessa on vielä paljon kesää. Nautitaan iltojen pimetessä siitä, mitä kullakin vuodenajalla on meille antaa. Ruskaa, vesisateessa tanssimista, värikkäitä vaatteita, kynttiläillallisia ja käpertymistä omaan koloon. Ihan mitä vain, mikä saa sinut tuntemaan olosi hyväksi.

www.maijafast.com