hanne_valtari_marja_hautala

Esittelyssä Hanne Valtari

Olen Helsingin Herttoniemessä kaksiota asuva kolmevuotiaan esikoisen ja yksivuotiaan vauvan äiti. Lapsuuden haaveammattejani olivat eläinlääkäri, mäkihyppääjä ja faaraoiden hautoja tutkiva arkeologi. Mutta koska pelkään verta sekä ahtaita paikkoja ja puusuksetkin katkesivat Matti Nykästä leikkiessä kotitalon viereisen ojan pohjalle, minusta tuli vapaa toimittaja ja Lähiömutsi-blogin kirjoittaja.

Lempiääneni on ”syömään”, joten parasta vapaapäivähuvia on perheen kanssa eväsretki metsään tai brunssin kattaminen olohuoneeseen rakennettuun majaan. Ja brunssi ilman tuorepuristettua appelsiinimehua ei ole brunssi ollenkaan. Sen minkä ruokahekumoinnilta ehdin, vapaa-aikanani nautin urbaanista marttailusta, käsityöhommista, kotikaupunkimatkailusta ja kuntoilusta löysä vatsanahka heiluen.

Media-alan sekatyöläisenä olen seikkaillut niin televisiossa, radiossa, netissä, aikakauslehdissä kuin sanomalehdissäkin. Parasta monipuolisessa työssäni on saada soijarouhetta pizzan päälle tekemällä asioita, joita tahtoisin tehdä muutenkin. Tuoreimpaan Kidd.O:n numeroon kirjoitin kolumnin.

 

www.mutsiavautuu.com

http://fi.linkedin.com/pub/hanne-valtari/41/a01/a06

Valokuva Lili Zoe Ermezei ja kuvitus Marja Hautala.