Anki

Esittelyssä Anki Lahtinen

Olen kahden koiran ja yhden omakotitalon yksinhuoltaja. Lapsikokemukseni rajoittuu 6-vuotiaan Mikon tätäilyyn (= täteilyyn) ja kummitäteilyyn, olen myös 3-vuotiaan Katrin täti sekä 1-vuotiaan Pihlan kummitäti.

Olen keskipitkän (16 vuotta) linjan copywriter ja tällä hetkellä toimin mehustajana Mainostoimisto Orangessa. Tapanani ei ole kieltäytyä haasteista. Töiden kautta tutuksi tulleen Merjan pyyntö lasten ja nuorten huoneisiin sekä sisustamisen moniulotteisuuteen tutustumisesta paikkasivat (pikkiriikkisiä) aukkoja sivistyksessä. Samalla artikkelipyyntö avasi ovet uusiin maailmoihin ja toisaalta rakkaan toimittajaharrastuksen pariin.

Olen iloinen kaikista niistä ihanista ihmisistä, joita olen projektin myötä saanut tavata ja toivottavasti saan tavata vielä lisääkin. (Ja niistä mielettömistä lasten- ja nuortenhuoneista olen lähinnä mykistynyt ja tietenkin ihastunut).

www.orangead.fi