anki_lahtinen

Esittelyssä Anki Lahtinen

En ole ehtinyt hankkia lapsia sitten viime näkemän (Kidd.O:n edellisen numeron) eli olen edelleen kahden koiran ja yhden omakotitalon yksinhuoltaja. Lapsikokemukseni rajoittuu juuri koulunsa aloittavan Mikon tätäilyyn (= täteilyyn) ja kummitäteilyyn, olen myös pian 4-vuotiaan Katrin täti sekä kohta 2-vuotiaan Pihlan kummitäti.

Kesällä ehdin kunnostautua mm. Puuhamaa-ryöminnässä, erilaisten Wii-pelien läiminnässä ja eläinpuistotäteilyssä. Suoritin myös orientoivat opinnot erilaisten liikkuvien härveleiden ohjaamisessa milloin 4-vuotias milloin 7-vuotias lapsi sylissä. Näinkin paljon liikuntaa vieroksuvalle ihan opettavainen kokemus. Kenties seuraavaksi tutustun anatomiaan, jotta voin asiantuntevasti kertoa, mihin kaikkialle ihmistä voi sattua.

Toinen rakas harrastukseni matkailu kierrätti ympäri koko ihanan Irlannin, josta muuten suomalaiset museot voisivat monilta osin ottaa oppia! Todella monessa paikassa oli lapsiasiakkaat otettu aivan loistavasti huomioon. Jos joku on suuntaamassa Irlantiin, annan mielelläni vinkkejä kohteista.

Kidd.Oilun parissa tapasin taas uusia, ihania ihmisiä. Tällä kertaa rakas koiraharrastukseni poiki idean juttusarjalle kotona töitä tekevistä ihmisistä. Oli ilo huomata, miten aktiivinen ja aikaansaava ja ennen kaikkea monipuolinen Kidd.O-yhteisö on.

Leikkipuistojumppailun ohella jatkan töitä copywriterina ja mainonnan suunnittelijana Mainostoimisto Orangessa. Tosin sain melkoisen sätkyn kun totesin, että vaikka olen tätä leipä(teksti)taikinaa vaivannut jo 17 vuotta, en ole edes urani puolivälissä?

 

https://fi.linkedin.com/pub/anki-lahtinen/b3/435/93a